Project Description

Cobb Salad Avocado Yogurt Salad 콥샐러드 아보카도 요거트샐러드

RECIPE

[INGREDIENTS]

갈아만든 라임 2 TS, 옥수수콘, 베이컨, 삶은 계란, 오이, 블랙올리브, 방울토마토, 새우(생략가능), 무가당요거트 6 TS, 아보카도퓨레 2 TS, 소금, 후춧가루
2 TS lime extract, Canned corn, bacon, boiled eggs, cucumbers, black olives, cherry tomatoes, shrimp (optional), 6 TS unsweetened yogurt, 2 TS avocado puree, salt, black pepper

1. 새우살은 소금 후추가루 청주에 재웠다가 기름에 굽는다.
Marinate the shrimp in refined rice wine with a pinch of salt and black pepper and then fry it in oil.

2. 베이컨은 바삭하게 구워서 썬다.
Fry the bacon until it is crisp and cut it into a proper size.

3. 삶은 계란, 오이, 토마토, 블랙올리브도 적당하게 썰어둔다.
Cut the boiled eggs, cucumbers, cherry tomatoes and black olives into a proper size

4. 통조림 콘은 한 번 씻어 준비 요거트 아보카도 드레싱 만들어 준비한다.
Wash the canned corn once to be ready for dressing and make yogurt avocado dressing.

5. 그릇에 소스를 먼저 깔고 준비된 콥 샐러드재료들을 담아줍니다.
Put the dressing in a bowl first and then add cobb salad ingredients on it to serve.