Project Description

Black Sugar Chai Latte 흑당 차이 라떼

RECIPE

[INGREDIENTS]

흑당생강차 50g, 우유 200ml, 카다몬 2알, 계피스틱 1개, 통후추 4알, 클로브 1개, 다진 피스타치오
Black sugar ginger ck 50g, milk 200ml, cardamom 2 tablets, 1 cinnamon stick, 4 whole peppers, 1 clove, chopped pistachio

1. 우유에 카다몬, 계피스틱, 통후추, 클로브를 넣고 한소끔 끓인다.
Add cardamom, cinnamon sticks, whole peppers, and clove to milk and boil it.

2. 기호에 맞게 따뜻한 상태나 식혀서 흑당생강차와 섞는다.
Depending on your preference, warm or cool it and mix with Black sugar ginger tea.

3. 위에 다진 피스타치오를 올린다.
Put the chopped pistachio on top.