Project Description

Black Sugar Ginger Blue Milk Tea 흑당 생강 블루 밀크티

RECIPE

[INGREDIENTS]

흑당생강차 2~2.5TS, 우유 1Cup + 우유거품용 50ml, 얼음 약간 , 블루멜로우차 1.5 TS , + 타피오카 펄
2~2.5TS Black Sugar Ginger Tea, 1 Cup of Milk + 50ml Milk (for milk foam), ice, 1.5 TS Blue Mellow tea, + Tapioca Pearl

1. 유리잔에 생강차를 넣은 후 얼음을 채운다.
Put Black Sugar Ginger Tea in a glass and fill it with ice.

2. 우유를 넣고, 우유거품을 올린다.
Add milk and top with milk foam.

3. 블루 멜로우차를 넣고 허브로 장식해준다.
Add the Blue Mellow Tea and decorate with herbs.

4. 기호에 맞춰 추가로 타피오카 펄이 들어가도 좋다.
(타피오카 펄이 들어간다면 타피오카 펄을 삶아 헹궈낸 후 생강차와 함께 얼음을 넣기전에 넣어줍니다.)
Additional Tapioca Pearls may be added for your preference.
(If Tapioca Pearl is included, boil tapioca pearl and rinse it first. And, put it in with Black sugar ginger Tea before add ice.)