Project Description

Black Sugar Ginger Madeleine 흑당생강 마들렌

RECIPE

[INGREDIENTS]

흑당생강차 25g ,달걀 1개, 설탕 25g, 물엿10g, 박력분 30g, 아몬드파우더 30g, 베이킹파우더 2g, 버터 45g
25 g of black sugar ginger tea,1 egg, 25 g of sugar, 10 g of starch syrup, 30 g of weak flour, 30 g of almond powder, 2 g of baking powder, 45 g of butter

1. 버터를 중탕으로 녹여둔다.
Melt butter over hot water.

2. 달걀에 설탕, 물엿, 흑당생강차를 넣고 거품기로 천천히 섞어준다.
Slowly whisk sugar, starch syrup, black sugar ginger tea, and egg.

3. 설탕이 녹을정도로 섞이면 박력분,아몬드파우더,베이킹파우더를 체쳐넣고 가루류가 보이지 않을때까지만 섞어준다.
When sugar melts, sift in flour with almond powder and baking powder and mix until the powder is not visible.

4. 녹인 버터를 반죽에 붓고 버터가 겉돌지 않게 살살 섞어준다.
Pour melted butter into the dough and gently blend it in.

5. 팬에 팬닝 후 180도 오븐에 10-12분 구워준다.
After pouring in a pan, bake in an oven at 180°C for 10–12 min.