Project Description

Grapefruit Coco 자몽코코

RECIPE

[INGREDIENTS]

다미즐 티블렌딩#5 자몽코코 30ml , 보드카 30ml, 히비스커스차 티백1개, 복숭아 아이스티15ml. 레몬즙 10ml, 토닉워터
30 ml of Tea Blending #5 grapefruit coco, 30 ml of vodka, a sachet of hibiscus tea, 15 ml of peach iced tea, 10 ml of lemon juice, tonic water

1. 보드카 30ml에 히비스커스차 티백을 한개 넣고 7분 정도 우려준다.
Pour a sachet of hibiscus tea in 30 ml of vodka, and brew for about 7 min.

2. 얼음을 가득 담은 잔에 자몽코코청 30ml를 체에 가볍게 걸러 넣어준다. (텍스쳐를 부드럽게 만들어 다른 부재료와 잘 섞이도록 체에 걸러주지만, 생략가능)
In the glass, add 30 ml of grapefruit coco steeped in sugar after sieving. (Sieving is recommended to smoothen the texture for better mixing with other ingredients, but it’s optional.)

3. 걸러주고 체에 남은 과육도 넣어준다.
Put the sieved pulp in the glass.

4. 히비스커스를 우려준 보드카 30ml를 넣어준다.
Add 30 ml of vodka with brewed hibiscus tea.

5. 복숭아 아이스티를 15ml 넣어준다.
Add 15 ml of peach iced tea.

6. 레몬즙 10ml를 넣어준다.
Add 10 ml of lemon juice.

7. 토닉워터를 풀업으로 넣어준 후 가볍게 섞어준다.
Fill the glass with tonic water and mix lightly