Project Description

Green Mandarin Mojito 청귤모히토

RECIPE

[INGREDIENTS]

티블렌딩#2 청귤모히토 45ml, 화이트럼30ml, 라임즙 15ml, 애플민트잎 8장정도
45 ml of green tangerine mojito steeped in sugar, 30 ml of white rum, and 15 ml of lime juice, 8 leaves of apple mint

1. 차갑게 준비한 잔에 티블렌딩#2 청귤모히토 45ml, 화이트럼30ml, 라임즙 15ml 를 넣어준다.
Put 45 ml of green tangerine mojito steeped in sugar, 30 ml of white rum, and 15 ml of lime juice in a chilled glass.

2. 애플민트잎 8장 정도를 손에서 강하게 내려쳐 잎맥을 터트려 넣어준 뒤 가볍게 머들링해준다.
Muddle 8 leaves of apple mint crushed with hands in the glass.

3. 크러시드아이스를 가득 채워준 후 토닉을 풀업으로 넣어준다.
Put crushed ice in the glass and fill it with tonic water.

4. 가볍게 섞어준다.
Stir lightly.