Project Description

Jacamansi 예카만시

RECIPE

[INGREDIENTS]

깔라만시 한포 , 예거 30ml, 카시스리큐어 10ml, 체리비터 3방울, 토닉워터
liquid calamansi, ägermeister, 10 ml of Cassis liqueur, dashes of Cherry Bitters , tonic water

1. 셰이커에 예거30ml, 깔라만시 액상 한포, 카시스리큐어 10ml, 체리비터 3dash를 넣어준 후 셰이킹 해준다.
Put 30 ml of Jägermeister, a pouch of liquid calamansi, 10 ml of Cassis liqueur, and 3 dashes of Cherry Bitters in a shaker and shake well.

2. 차갑게 준비한 잔에 얼음을 가득 담아준 후 담아준다.
Fill a chilled glass with ice.

3. 토닉을 풀업으로 넣어준다.
Fill the glass with tonic water.

4. 가볍게 섞어준다.
Stir lightly.