Project Description

Lemon & Grapefruit Moscato 레몬&자몽 모스카토

RECIPE

[INGREDIENTS]

갈아만든 레몬 & 자몽 45ml , 모스카토, 앙고스투라비터 2~3방울
45 ml of ground lemon or ground grapefruit, Moscato, Angostura Bitters

1. 차갑게 만든 와인잔에 갈아만든 레몬 또는 갈아만든 자몽 45ml를 넣어준다.
Put 45 ml of ground lemon or ground grapefruit in a chilled glass.

2. 모스카토를 풀업으로 넣어준다.
Fill the glass with Moscato.

3. 앙고스투라비터 2~3dash를 넣어준다. (풍미를 위해 넣어주지만, 생략가능)
Put 2–3 dashes of Angostura Bitters (recommended for rich flavor, but optional).

4. 가볍게 섞어준다.
Stir lightly.