Project Description

Omija and Bokbunja 오미자 & 복분자

RECIPE

[INGREDIENTS]

티블렌딩#4 오미자 과일3종, 골드럼 30ml, 복분자 45ml, 난백, 라임 20ml, 얼음
20 ml of omija steeped in sugar, 30 ml of gold rum, 45 ml of bokbunja, egg white, 20 ml of lime

1. 셰이커에 난백, 골드럼 30ml, 복분자 45ml, 라임 20ml, 오미자청 20ml를 넣어준 후 드라이셰이킹을 30초 정도 해준다.
Put egg white, 30 ml of gold rum, 45 ml of bokbunja, 20 ml of lime, and 20 ml of omija steeped in sugar in a shaker and dry shake for about 30s.

2. 드라이 셰이킹 후 얼음을 가득 넣고 셰이킹을 해준다.
After dry shaking, fill the shaker with ice and shake.

3. 차갑게 준비한 칵테일잔에 담아준다.
Pour in a chilled cocktail glass.